Zastav sa na moment, prosím

Tvoriť pre nás znamená žiť. A v tomto prípade sme sa popri tvorení nachvíľu zastavili.

O to nám išlo. Chceli sme sa zastaviť, na moment spomaliť a vychutnať si všetko, čo sa v novom koncepte dialo.

Byť v spoločnosti ľudí, ktorí nie sú zvyknutí na fame či kamery bolo akýmsi návratom na začiatok. Znovuuvedomenie si toho, na čom ozaj záleží – mnohí z nich nechali svoje predošlé joby a spojili sa, aby vytvorili niečo, čo má ozajstnú hodnotu. A tú prinášajú všetkým, ktorí sa u nich zastavia. Na moment. Spoločnými silami budujú brand. Nie len tak naoko, ale naozaj. Keď sme sa motali v pekárni pri horúcej peci, zašpinení od múky sme si uvedomili, že pri akejkoľvek značke nie je nič dôležitejšie ako prirodzenosť. Žiadne masky či pretvárka, byť úprimnými voči sebe a voči ľuďom okolo. Presne o to ide aj nám v #treesnation. To je hodnota, ktorú chceme posúvať pri akomkoľvek projekte.

 

 

Aj napriek tomu, že sa stretli dva odlišné svety, našli sme si k sebe cestu. Pokora, zanietenosť, láska k čistej práci. Aj oni sú tí, ktorí tvoria, presne tak, ako my. Ich cieľom je dokonalý bochník či tá najlahodnejšia káva, našim je zase video či fotografia, ktoré nás prenesie do týchto momentov. Viackrát. Znovu a znovu.

Aby sa však dali tieto momenty „krájať“, sú dôležité ruky. Ruky, ktoré tvrdo pracujú, aby ste si mohli vychutnať čerstvý chlieb, vyskúšať nové chute, zahryznúť sa do sezónnosti raňajok a kávy, ktorá sa praží tu. Doma.

Všetky shoty, ktoré sme vytvorili, nie sú rýchlym produktom bez myšlienky. Ako aj pri každom recepte na nový experiment s bochníkom chleba, aj naše produkty spája ruka. Ruka človeka, ktorý tvorí, ktorý mení cesto na okulahodiaci bochník, či mlieko na dokonalý latte art. Ruku zákazníka, ktorý sa rozhodol zastaviť sa. Ktorý svojou rukou podporil tento koncept. Všetky ruky sú predsa rovnaké a zároveň iné. Každá má svoj príbeh, svoje škrabance a silu, ktorou dokáže meniť veci okolo.

Zastaviť sa na moment je krásne. Veru tak, vďaka Moment!

 

 

BTS FOTO by Lukáš Karabín